همزمان با روز فرهنگ عمومی؛
آیین بزرگداشت پیشکسوت عرصه شعر و ادب خانمیرزا برگزار شد
چهارمحال و بختیاری- آیین بزرگداشت «شمس علی منصوری فر» پیر پیشکسوت عرصه شعر، کتاب، آموزش کتابخوانی و تعلیم و تربیت در شهرستان خانمیرزا برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری، آیین بزرگداشت استاد «شمس علی منصوری فر» پیر پیشکسوت عرصه شعر، کتاب و تعلیم و تربیت با حضور احمد فرهادی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان؛ حجتالاسلام حسینپور، امام جمعه شهرستان خانمیرزا؛ نبیالله رحمتی، شهردار آلونی؛ عباس رئیسی، معاون فرماندار شهرستان خانمیرزا؛ علی خسروی، بخشدار؛ قدیر مرادی، رئیس شورا شهر آلونی؛ شهرام محبی، سرپرست آموزش و پرورش؛ سید حسن موسوی، مسئول شبکه بهداشت و درمان؛ مهدی شیخی، رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان خانمیرزا؛ میلاد صادقی، مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان و جمعی از ادبا و فرهنگ دوستان توسط ادارهکل کتابخانههای عمومی استان روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه در پژوهشسرای امیرالمومنین (ع) شهر آلونی به همت اداره کتابخانههای عمومی شهرستان خانمیرزا و با همکاری شهرداری آلونی، فرمانداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش شهرستان خانمیرزا برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام حسینپور، امام جمعه خانمیرزا، به تلاشهای شمسعلی منصوریفر در عرصه تعلیم و تربیت، ترویج کتابخوانی و شعایر دینی، و قرآنی اشاره کرد و گفت: ایشان سالها خدماتی بی منت مردمی داشتند و وجودشان غنیمت و مایه خیر و برکت برای شهرستان و استان است و خوشحالیم که امروز در این مراسم از این سرمایه انسانی فرهنگی و معنوی تجلیل میشود.
در ادامه مدیرکل کتابخانههای عمومی استان ضمن تبریک روز فرهنگ عمومی و آرزوی سلامتی و طولعمر برای شمسعلی منصوریفر بیان داشت: اصالت با روح و روان و اندیشه فرد است و استاد منصوریفر با آموختن اندوختههای علمی و هنری خود به دیگران بخشی از روح و روان خود را پیشکش نسلی کرده است که بسیاری از آنها خود انسانهای موفق امروز هستند که در عرصه شعر و ادبیات، تعلیم و تربیت، طبابت و فرهنگ خوش میدرخشند.
فرهادی افزود: ما تجلیل از خادمین عرصه فرهنگ و کتاب را وظیفه خود میدانیم و خوشحالیم که امروز در خدمت گوهری ذی قیمت در شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و فلارد هستیم که جایگاهی ارزشمند و در قلب مردم جا دارد.
شمسعلی منصوریفر در سال ۱۳۱۲ در روستای «دِه رشید» از توابع شهرستان خانمیرزا در خانوادهای متدین و مذهبی بدنیا آمد؛ وی از همان اوان کودکی علاقه بسیاری به خواندن و نوشتن داشت و به همین سبب همراه خانواده برای تحصیل به گندمان مهاجرت کرد. او در نوجوانی قاری قرآن و ادعیه مذهبی شد و جزو معدود معلم مکتبیهای در قید حیات استان است که در طول عمر پربرکت خویش شاگردان زیادی را تربیت کرده است. کتابهای «لالههای منصوری»، «فر منصوری»، «زمزمههای منصوری» و «دانشهای نور» از تألیفات این پیشکسوت فرهنگ و ادب استان چهارمحال و بختیاری است.